BAŞLANGIÇ

YTS International, kişisel verilerinizin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesine ilişkin politika ve uygulamalarını açıklamak için bu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasını oluşturmuştur. Bu veriler bu web sitesi aracılığıyla elde edilmiştir, saatwa.com (bundan böyle "Web Sitesi" olarak anılacaktır), butiklerimizde, Müşteri Hizmetlerimiz, sosyal ağlar, dijital uygulamalarımız veya etkinlikler aracılığıyla doldurmak istediğiniz bir veri toplama formuna dayanmaktadır. Bu veriler, değiştirilmiş şekliyle 6 Ocak 1978 tarihli "Loi Informatique et Libertés" olarak anılan Fransız veri koruma kanununda ve 27 / 27 sayılı Yönetmelik (AB) 2016/679'da tanımlanan kurallara uygun olarak müşteri ve potansiyel müşteri yönetimimiz için kullanılır. Kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili olarak gerçek kişilerin korunmasına ilişkin Nisan 2016 (bundan böyle "GDPR" olarak anılacaktır).

Madde 1. Gizlilik politikası

Gizliliğinize saygı duyduğumuz için kişisel verilerinizin güvenli, emniyetli ve sorumlu bir şekilde işlenmesini sağlamak için prosedürler uyguladık. Bu gizlilik politikasının amacı, veri toplama uygulamalarımızı ve haklarınızı açıklamaktır. Hizmetleri geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ederken, teknolojik gelişmelerden yararlanmayı teklif ediyoruz, bu Gizlilik Politikası herhangi bir zamanda değiştirilebilir. Geçerli Gizlilik Politikası, bu Web Sitesini kullandığınız tarihte veya hizmetlerimizi sunduğumuz veya size iletişim gönderdiğimiz tarihte yürürlükte olandır.

Madde 2. Veri Sorumlusunun Tanımı

YTS International SAS, kişisel veri koruma yönetmelikleri, özellikle de değiştirildiği şekliyle 6 Ocak 1978 tarihli “Loi Informatique et Libertés” olarak anılan Fransız veri koruma yasası ve GDPR tarafından tanımlandığı şekliyle veri denetleyicisidir. YTS International SAS, Nanterre Company Register of Nanterre'de 840 101 687 numarayla kayıtlı bir Fransız anonim şirketidir (société anonyme). Kayıtlı ofisi şu adrestedir: 56, Rue de Sablonville – 92200 Neuilly sur Seine - Fransa.

Madde 3. Topladığımız veriler

“Kişisel veriler”, sizi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlayan herhangi bir bilgi anlamına gelir. Toplanan veriler aşağıdakileri içerebilir:

  • Soyadı,
  • ilk adı,
  • adres,
  • telefon numarası,
  • e,
  • doğum günü,
  • parola,
  • teslimat ve fatura adresi,
  • ürün tercihleri,
  • satın almalar (bir butikte veya çevrimiçi olarak) ve onarımlar,
  • hediye günleri,
  • çevrimiçi gezinme (YTS International'ın web sitelerinde veya sosyal ağ sayfalarında),
  • Müşteri Hizmetleri veya İletişim Departmanımız aracılığıyla sorgular,
  • Katıldığınız YTS International etkinlikleri veya diğer herhangi bir iletişim noktası.

ben. Genel olarak, sizi kişisel olarak tanımlayan herhangi bir bilgi vermeden Web Sitemize göz atabilirsiniz. Ancak, Web Sitesinin belirli bölümlerinde sizi tanımlayan kişisel bilgileri sağlamanızı isteyebiliriz. Bazı durumlarda, istenen bilgileri sağlamamayı seçerseniz Web Sitesinin tüm işlevlerine veya sayfalarına erişemeyebilirsiniz. Web Sitemizle ilgili olarak ve kabul etmeniz halinde YTS International, kayıt olmanıza ve bir "kullanıcı hesabı" oluşturmanıza, Siparişinizi işleme koymanıza ve takip etmenize ve belirli teklifleri iletebilmenize olanak sağlamak için sağladığınız verileri derleyen bir veritabanı oluşturacaktır. YTS International öneriyor.

Web Sitemizi ziyaret ettiğinizde, web sunucumuz bağlantı günlükleri ve IP adresleri gibi anonim verileri otomatik olarak toplar. Otomatik olarak toplanan bilgileri, örneğin Web Sitesi tasarımımızı, ürün çeşitlerimizi, müşteri hizmetlerimizi ve özel tekliflerimizi geliştirmek gibi belirli sayıda amaç için kullanabiliriz. YTS International, müşteri ilişkilerini izlemek için aramızdaki iletişim ve yazışmaların kopyalarını da saklayabilir.

ii. YTS International ayrıca Web Sitemizi gelecekteki kullanımınızı kolaylaştırmak için size bir veya daha fazla kredi/banka kartı (kart numarası ve son kullanma tarihi, kriptogram hariç) kaydetme fırsatı sunar. Bu şekilde toplanan veriler, sağlayıcımız tarafından sağlanan bir simgeleştirme sistemi tarafından kaydedilecektir. Tokenleştirme, kredi kartındaki bilgileri, harici değeri olmayan ve kredi kartının güvenliğinden ödün vermeden anahtar kart bilgilerini tutan bir jetonla değiştirme yöntemidir. Bu şekilde toplanan veriler, bu Gizlilik Politikasının 9. Maddesi uyarınca haklarınızın kullanılmasına tabi olarak üç yıl boyunca saklanacaktır.

Kredi/banka kartı verilerinin saklama süresi, kullanım amacına bağlıdır:

  • Tek bir ödeme için, veriler tam ödemeye veya malın alınmasına kadar saklanacaktır;
  • Veriler, gelecekteki satın alma işlemlerini kolaylaştırmak için tutulursa, izin geri alınana ve/veya kredi/banka kartı verilerinin geçerliliğinin sona ermesine kadar saklanabilir;
  • Veriler, hak taleplerini yönetmek için tutulursa, ödeme tarihinden itibaren en fazla 13 ay veya ertelenmiş ödeme kartları için 15 ay süreyle saklanabilir.

iii. YTS International, butiklerinde, kişisel verilerinizi bir veri toplama formu aracılığıyla doğrudan sizden toplamayı da teklif edebilir.

iii. Toplama yöntemi ne olursa olsun, formu doldurduğunuzda zorunlu bilgiler bir yıldız işaretiyle belirtilir. İsteğe bağlı veriler toplandığında, bu verilerin sağlanamamasının olası sonuçları belirtilir.

iii. Bir iş başvurusu ile ilgili olarak, aşağıdaki bilgiler toplanabilir:

  • İsim ve iletişim bilgileri
  • Özgeçmiş ve motivasyon mektubu

iiiiii. YTS International web sitesinde bir hesap oluşturarak reşit olduğunuzu onaylamış olursunuz.

Madde 4. Kişisel verilerinizi toplama ve alma yöntemi

Verileriniz aşağıdaki iletişim noktaları aracılığıyla toplanabilir ve/veya alınabilir:

  • YTS Uluslararası web siteleri
  • Mağazalar
  • Formlar (bir butikte veya çevrimiçi olarak)
  • Müşteri servisi
  • Katıldığınız YTS International etkinlikleri
  • İletişim Departmanı
  • Dijital uygulamalar
  • Sosyal ağlarda ziyaret ettiğiniz, yorum yaptığınız veya beğendiğiniz YTS International sayfaları
  • İnternette ve tıkladığınız arama motorları aracılığıyla reklam vermek

Madde 5. Kişisel verilerinizin toplanma amaçları

Bu hedefler aşağıdakileri içerebilir:

  • Siparişlerinizin ve teslimatlarınızın işlenmesi
  • Ödemelerinizi yönetme
  • Profilinizi yönetme Bir YTS International müşterisiyseniz, profilinize bir müşteri segmenti atamak için satın alma geçmişinize dayalı otomatik işlemeyi kullanırız. Müşteriler, satın alma geçmişlerine ve Web Sitemizi ziyaretlerine göre hedeflenebilir. Amaç, hizmetlerimizi ve tekliflerimizin alaka düzeyini iyileştirmektir.
  • Müşterilerimize ve bağlantılarımıza yönelik iletişimlerimizin kişiselleştirilmesi
  • YTS International ile ilgili sorularınızın yönetimi
  • Kayıt olduğunuz ve/veya katıldığınız etkinliklerin yönetimi
  • Web sitelerimizin ve dijital uygulamalarımızın yönetimi
  • İş başvurunuzun yönetimi
  • Dolandırıcılığa karşı mücadele
  • Ürün ve hizmetlerimizde iyileştirmeler

Verilerin işlenmesine ilişkin yasal dayanak, veri türüne bağlı olarak, akdedilmiş bir satış sözleşmesi, yasal bir yükümlülük, sizin açık rızanız veya YTS International'ın teklifini iyileştirme, müşterilerini daha iyi anlama, iletişimini optimize etme veya mücadele etme konusundaki meşru menfaatidir. sahtekar. İşlemenin yasal dayanağı açık rızanız olduğunda, istediğiniz zaman veri koruma görevlimizle iletişime geçerek veya tüm iletişimlerimizde belirtilen kayıt silme bağlantısına tıklayarak rızanızı geri çekme hakkınızı kullanabilirsiniz.

Madde 6. Kişisel verilerinizin saklama süresi

Eğer bir “müşteri” iseniz (yani bir butikte veya online olarak daha önce bir YTS International ürünü satın aldıysanız): müşteri yönetimi çerçevesinde, veriler son ticari etkileşimden itibaren maksimum 10 yıl süreyle saklanmaktadır. size en iyi hizmeti sunmak için. Bu süre, YTS International ile her yeni etkileşimde yenilenecektir.

Bir "olası" iseniz (yani, daha önce bir YTS International ürünü satın almadıysanız ancak markayla ilgileniyorsanız): verileriniz, YTS International ile en son iletişim kurduğunuz andan itibaren en fazla üç yıl süreyle saklanacaktır. Bu süre, YTS International ile her etkileşimde bulunduğunuzda yenilenecektir.

İletişim Departmanı ile iletişim halindeyseniz: verileriniz, ilk iletişiminizden itibaren en fazla 10 yıl süreyle saklanacaktır; bu süre, YTS International ile her yeni etkileşimde (örneğin, YTS International hakkında bir bilgi talebi) yenilenecektir.

İş başvurusunda bulunuyorsanız (yani, YTS International'ın sunduğu bir işe başvuruyorsanız veya talep edilmemiş bir başvuru gönderiyorsanız): verileriniz, başvurduğunuz andan itibaren en fazla iki yıl süreyle saklanacaktır.

Maksimum veri saklama süresi sona erdiğinde, bu verileri sistemlerimizden sileriz veya anonim hale getiririz.

Madde 7. Verilerinizin alıcıları

  • Verileriniz YTS International'ın Satış ve Pazarlama Departmanlarına yöneliktir. Kişisel verilerinize yalnızca yetkili kişiler yukarıda belirtilen amaçlarla erişebilir.
  • YTS International, bağlı kuruluşlarından birine, YTS International ile aynı gruba ait şirketlerden birine, YTS International otelleri, restoranları ve barları özellikle Avrupa Birliği dışındaki şirketlere ve yasaların açıkça yetkilendirdiği alıcılara iletebilir. aslında, size dünya çapında benzer kişisel hizmet sağlamak için.
  • - YTS International, kişisel verilerinizi GDPR'ye uygun sözleşmeler çerçevesinde yalnızca YTS International için talimatlarımız uyarınca hareket eden işlemciler olan güvenilir üçüncü taraf sağlayıcılarına ve ticari olmayan ortaklarına iletebilir.

YTS International'ın müşterileri ve potansiyel müşterileri hakkındaki veriler, iş ortağımızın veri ambarında merkezileştirilir. Bu verilerin korunması sıkı bir şekilde kontrol edilir ve GDPR ile uyumludur.

Ayrıca, bu üçüncü taraflarla ilgili olarak, bu Gizlilik Politikasının 9. Maddesinde belirtilen haklara sahipsiniz ve kişisel verilerin korunmasından sorumlu kişi ve YTS International, talebinizi söz konusu üçüncü taraflara iletecektir.

  • YTS International ayrıca, bu ifşanın yürürlükteki yasalara uymak veya bir mahkeme celbi veya başka herhangi bir yasal prosedüre uymak için gerekli olması durumunda, sağladığınız bilgileri iletebilir. Örneğin, YTS International, bir kişinin kimliğini belirlemek veya onunla iletişim kurmak veya bir kişi veya kuruluşa karşı önyargıya neden olabilecek veya diğer Web Sitesi kullanıcılarını rahatsız edebilecek yasal işlem başlatmak için gerekli bilgileri ifşa edebilir.
  • YTS International veya varlıklarının tamamı veya bir kısmı üçüncü bir tarafça satın alınırsa, Web Sitesi kullanıcılarının listesi ve/veya müşterisi ve olası dosyaları satılan varlıklara dahil edilebilir.

Verileriniz aktarıldığında yeterli düzeyde koruma sağlamak için, veri koruma görevlimizle iletişime geçerek danışabileceğiniz Avrupa Komisyonu tarafından oluşturulmuş standart sözleşme maddelerine tabidir.

Verileriniz ticari amaçlarla üçüncü şahıslara iletilmez.

Kişisel verilerinizi ortaklarımıza, reklamcılarımıza ve bağlı şirketlerimize, web sitelerine giden ve bu sitelerden gelen bir bağlantıya tıklayarak iletebilirsiniz. Bu web siteleri kendi gizlilik politikalarını uygular.

YTS International, sosyal ağ bağlantı verilerinizi de kullanabilir. Bu çerçevede profil bilgileriniz YTS International ile paylaşılmaktadır. Paylaşılan kişisel verilerin türü, sosyal ağ platformunun yapılandırmasına bağlıdır. Bu sosyal ağlar ayrıca kendi gizlilik politikalarını da uygular.

Madde 8. Güvenlik

Web Sitesinde sağlanan kişisel veriler, “Güvenli Yuva Katmanı” (SSL) şifreleme teknolojisini kullanan güvenli bir sunucu aracılığıyla iletilir. URL'nin "http" harfleri "https"ye dönüştüğünde, "s", SSL ile güvenli bir bölgede olduğunuzu gösterir. Tarayıcınız, güvenli bir alana girmek üzere olduğunuzu belirten bir açılır mesaj görüntüleyebilir. Kişisel verilerinizi yüksek güvenlik standartlarına uygun olarak işlemeyi taahhüt ediyoruz. Bu nedenle, özellikle sunucularımıza ve veritabanlarımıza fiziksel erişimi olan kişilerin sayısını sınırlayarak (özellikle yetkisiz erişimi önlemek için parola koruması) topladığımız kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerin güvenliğini ve doğruluğunu sağlamak için fiziksel, elektronik ve idari önlemler alıyoruz. . Web Sitemiz, kişisel verilerinizi aktarılırken korumak için Güvenli Yuva Katmanı (SSL) gibi şifreleme teknolojisi kullanır. SSL sistemi, siparişinizdeki adınız, adresiniz ve banka kartı numaranız gibi bilgileri şifreler. Müşteri Hizmetlerimiz ayrıca güvenli bir özel ağ kullanır.

Madde 9. Haklarınız

GDPR kapsamında kişisel verileriniz üzerindeki haklarınız aşağıdaki gibidir:

  • Bilgilendirilme hakkı: Kişisel verilerinizi kullanma şeklimiz ve haklarınız hakkında açık, şeffaf ve anlaşılır bilgi alma hakkına sahipsiniz. Bu politika, bu bilgileri sunar.
  • Erişim hakkı: YTS International tarafından tutulan kişisel verilerinize erişme hakkınız vardır.
  • Düzeltme hakkı: Kişisel verilerinizin hatalı olması durumunda YTS International'a düzeltme ve/veya eksik olması durumunda tamamlama hakkınız vardır.
  • Silme hakkı/unutulma hakkı: YTS International'ın verilerinizi silmesini isteme hakkınız vardır. Aşağıdaki durumlarda bu hak sınırlandırılabilir: yasal bir zorunluluk veya YTS International'ın bu verileri saklama konusundaki haklı menfaati.
  • Doğrudan pazarlamaya itiraz etme hakkı: Herhangi bir zamanda, özellikle YTS International'ın size gönderdiği her e-postadaki ilgili bağlantıya tıklayarak, bizden artık iletişim veya teklif almamayı veya kişiselleştirmeyi reddetmeyi talep edebilirsiniz.
  • İşlemeyi kısıtlama hakkı: YTS International'ın verilerinizin işlenmesini kısıtlamasını isteme ve bu işleme sizin izninize dayandığında verilerinizin işlenmesine ilişkin onayınızı geri çekme hakkınız vardır.
  • Veri taşınabilirliği hakkı: Sağladığınız verileri veritabanımızdan başka bir veritabanına taşıma, kopyalama veya aktarma hakkına sahipsiniz. Bu durumda, işleme bir sözleşmeye veya sizin izninize dayanmalı ve otomatik süreçler kullanılarak gerçekleştirilmelidir.
  • Ayrıca, YTS International'ın veri korumayla ilgili uygulamalarına karşı bir talepte bulunmak için ülkenizdeki veri koruma makamına başvurma hakkınız da vardır. Madde 10'da, bu hakları kullanmak istemeniz veya kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili herhangi bir soru veya sorunuz için iletişim bilgilerini bulacaksınız.

Madde 10. Kişiler

İstediğiniz zaman YTS International'dan yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmasını isteyebilir veya kişisel verilerinizin işlenme ve kullanılma şekli hakkında sorular sorabilirsiniz:

Madde 11. Çerezler, web işaretçileri ve bunları nasıl kullandığımız

"Çerez", tarayıcınız tarafından bilgisayarınızın sabit diskinde depolanan küçük bir veri dosyasıdır. Bir kullanıcıyı Web Sitemize bağlandığı anda tanımamızı sağlar. Genel olarak bir "çerez", Web Sitesinde gezinmenize ilişkin bilgileri (ziyaret edilen sayfalar, ziyaretin tarihi ve saati, vb.) YTS International'ın gelecekteki ziyaretlerinizde okuyabileceği bilgileri kaydeder. Bu "çerezleri", Web Sitesi tasarımımızı, ürün çeşitlerimizi, müşteri hizmetlerimizi, önerilen teklifleri ve ortağımız 1000mercis ile hedeflenen reklamların iletimini geliştirmek için kullanıyoruz (bkz. Gizlilik Politikası 1000mercis için). Elbette tercihlerinizde veya tarayıcınızın seçenekler menüsünden bu seçeneği seçerek bilgisayarınızdaki çerezleri ve web işaretçilerini devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak, “çerezleri” devre dışı bırakırsanız Web Sitemizin bazı bölümleri düzgün çalışmayabilir.

Madde 12. Diğer web sitelerine bağlantılar

Web sitemizdeki köprü metni bağlantıları sizi farklı ortakların web sitelerine yönlendirebilir. YTS International'ın, kendisine bağlantı verilebilecek tüm web sitelerini veya bunların içeriğini ve buradaki bilgileri doğrulamadığını ve bu nedenle bu web sitelerinin içeriği ve bu sitelerin herhangi bir şekilde kullanılmasıyla ilgili hiçbir sorumluluğu kabul etmediğini belirtmek gerekir. Özellikle, YTS International'ın bazı ortak web siteleri, bu gizlilik politikasıyla tamamen ilgisi olmayan ve YTS International'ı hiçbir şekilde bağlayıcı olmayan yeni genel satış şart ve koşullarını veya belirli bir gizlilik politikasını kabul etmenizi isteyebilir. Başka web sitelerinde üçüncü şahıslara sağlayabileceğiniz veya bu üçüncü şahısların diğer web sitelerinden toplayabileceği verilerin kullanımı bu Gizlilik Politikasına tabi değildir.

Madde 13. Kabul

Bu Web Sitesini kullanmanız, bu Gizlilik Politikasında belirtilen politikaları kabul ettiğiniz anlamına gelir.

sorular? YTS International'ın Gizlilik Politikası ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin uygulamaları hakkında sorularınız varsa, aşağıdaki e-posta adresinden YTS International'daki kişisel veri koruma görevlisiyle iletişime geçebilirsiniz:cnil@yts-international.com.

Madde 14. Hatalar ve yanlışlıklar

Amacımız, Web Sitemizde tam, doğru ve güncel bilgiler sağlamaktır. Ne yazık ki Web Sitemiz, bazıları fiyatlar ve bulunabilirlik ile ilgili olabilecek yazım hataları, yanlışlıklar veya eksiklikler içerebilir. Bazı bilgiler tam veya güncel olmayabilir. Tüm hataları, yanlışlıkları veya eksiklikleri düzeltme ve bilgileri herhangi bir zamanda bildirimde bulunmaksızın değiştirme veya güncelleme hakkımızı saklı tutarız. Bu hatalar için tüm sorumluluğu reddediyoruz.

Madde 15. Sorumluluk reddi

YTS International, Web Sitesi, içeriği veya içerdiği bilgilerle ilgili olarak açık veya zımni herhangi bir garanti vermemektedir. Web Sitesi, tüm kusurlarıyla birlikte “olduğu gibi” sunulmaktadır. Kanun tarafından aksi belirtilmedikçe, YTS International, bağlı kuruluşları ve ayrıca yöneticileri, yöneticileri, çalışanları, acenteleri, girişimcileri, halefleri ve bunların atananları, bu Web Sitesinin kullanımından kaynaklanan veya bunlarla ilgili herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz veya bununla bağlantılı başka herhangi bir web sitesi. Bu sorumluluk sınırlaması, sizin veya başkalarının maruz kalabileceği her türlü doğrudan veya dolaylı zarar (kar kaybı, işyerinin kapanması, veri veya bilgi kaybı gibi) için geçerlidir.

YTS International, Web Sitesi işlemlerini herhangi bir zamanda askıya alma hakkını saklı tutar.

Madde 16. Geçerli yasa

Bu Gizlilik Politikası, Fransız yasalarına tabidir.